Selecteer een pagina

We krijgen steun uit alle hoeken!

26 mei 2023

Stop de Torens is vorige week van start gegaan en geniet duidelijk veel steun in onze gemeente, van het Zoute tot in Heist. We krijgen zelfs steun vanuit het schepencollege!

En wat nu?

Op korte termijn blijven we iedereen informeren. Er wordt veel valse informatie verspreid. Zo heeft de gemeente haar intentie gecommuniceerd om in de toekomst anders te werken, maar volgens hun persbericht worden de huidige procedures gevolgd voor alle lopende projecten. Aan de plannen voor het Plaza-project op het Wielingenplein verandert dus niets! We zetten onze bewustmakingscampagne dus verder. Op dit moment worden flyers verspreid, en we blijven actief via onze Facebookpagina en website.

Wil je ons steunen?

Print dan deze poster, en hang hem thuis aan het raam. Zo maken we duidelijk dat we niet alleen staan. Samen staan we sterk!

Hoe ziet de verdere timing er uit?

Projectontwikkelaar POC verklaarde vandaag in Het Laatste Nieuws dat ze voor de zomer nog een vergunningsaanvraag zullen indienen. Dan is onze kans om bezwaarschriften in te dienen tegen deze torenbouw. We bereiden ons voor, en houden jullie op de hoogte hierover.

Aarzel intussen niet om onze boodschap te delen via sociale media, of via WhatsApp te sturen naar vrienden, kennissen en buurtbewoners.

Houd mij op de hoogte van STOP DE TORENS

Over Stop de torens

Over Stop de torens

Als burgerinitiatief strijdt Stop de Torens voor het behoud van het authentieke stadslandschap van...